Hmmmmm ….. ;) wishyoufly mi se alatura!

Hmmmmm …..

Si cum vreti sa te poti abtine ?… Sa nu poftesti la nebunie  ceea ce vezi daca iti sunt postate in commenturi … ???? Si …oricum sunt femeie spun unii…nu se cade sa pofteasca in acest hal … pai vedeti … si fiind femeie … poftesc …. si poate si mai mult ca unii barbati. Wink Oricum creierul fiind cel care provoaca fanteziile, placerilor … vizualul doar ajuta la ea. Cele mai bune fantezii , vise totusi se nasc in momentul cind vizualul iese din functiune. Incercati sa faceti sex … legindu-va la ochi … si predindu-va simturilor … atingerilor … miinilor, buzelor … limbii …. etc etc ….. Incercati … amindoi parteneri … vedeti va fii perfect ….garantez eu Tongue out wishyoufly

Buna seara dragilor! Incepand de maine wishyoufly va publica alturi de mine unele articole care mai de care mai interesante! Asa cum vedeti de textul de mai sus ea va incerca sa abordeze unele subiecte considerate inca ca fiind  „tabu” si  care desi foarte importanate in viata noastra de zi cu zi multe persoane  tind sa le ignore sau sa nu le discute.

Ea va incerca sa promoveze si sa arate faptul ca oricare dintre noi cu putin efort din partea fiecaruia putem fi profesionisti in arta sexului si nu numai.

Cum in viata noastra predomina sexualitatea  multi nu isi recunosc dorintele nu neaparat altora ci mai degraba lor persoanal, nu sunt in stare sa isi exprime atat dorintele cat si gandurile sau pur si simplu le este rusine sa vorbeasca de lucruri de care ar dori sa vorbeasca. Fara comunicare nimica nu merge, fara comunicare sincera si fara perdele, nimic nu are sa fie ok… intr-o relatie foarte mult conteaza ca amndoi sa poata sa comunica fara inhibitii, fara retineri; sa isi poata spune unul celuilalt atat ofturile cat si placerile.

wishyoufly

Nu pot decat sa iti urez bine ai venit alaturi de mine si cat mai multe articole cat mai … apetisante! 😉


3 thoughts on “Hmmmmm ….. ;) wishyoufly mi se alatura!

  1. Nu strica sa vorbim despre sex,sexualitate.Poate ca si cei mai in varsta (ca mine,de exemplu 😉 ) au multe de invatat,macar asa pentru imbogatirea cunostintelor.
    va doresc succes!
    Gabi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s