Sarutul

Un sarut poate arata tot ceea ce ascund cuvintele : o gama larga de emotii de la bunatate, tandrete si apreciere pana la inflacarare si pasiune, de la un salut neoficial pana la cel plin de erotism.
Sarutul este gestul intim de contact  dintre buzele femeii si barbatului, mai mult sau mai putin indelungat, pasionat si cu ‘arta”, cu care, de fapt, incepe seria jocurilor preliminare.

gone-with-the-wind-1

Gura este poate cea mai erogena zona a corpului,  dupa organele sexuale, si la femeie si la barbat.  Nu trebuie uitat ca ea se afla sub efectul a trei stimuli senzoriali: tactili, gustative si olfactivi • influentati la randul lor, in mod simultan,  de stimuli termici. Dar importanta sarutului nu se limiteaza la excitare.   In fapt, prin sarut, cei doi parteneri isi pun o intrebare capitala:  “Ce gust are?”.
Daca acest gust este gasit potrivit, respectiv daca secretia organica prezenta  in gura se conjuga, atunci exista o premisa aproape certa ca cei doi vor fi apti sa consume actul sexual in bune conditiuni.
Sarutul este un aspect puternic al preludiului datorita faptului ca fiecare din
iubiti intra in armonie cu intregul corp al partenerului, simtind o rezonanta sentimentala si fizica. Modul in care sarutati si sunteti sarutat si mai ales locul, va poate indica la ce fel de relatie sexuala sa va asteptati din partea partenerului.

kiss_4 Kama Sutra spune ca fruntea, ochii, obrajii, gatul, sanii, gura, coapsele, bratele, buricul si sexul sunt locurile cele mai importante ce trebuie sarutate. Nu exista insa nici un loc care sa poata fi considerat in  afara limitelor. Un corp curat si sanatos trebuie sa fie sarutat si iubit in intregime. Reticenta de la a accepta in intregime corpul partenerului (partenerei)   este semnul unor inhibitii si poate indica probleme serioase.

Aproape fara exceptie, atat femeia cat si barbatul inchid ochii in timpul unui arut prelungit, in care buzele, limba, uneori dintii se unesc cu pasiune.
Acest gest involuntar nu este numai abandonul total, ci si nevoia fiecaruia dea cobori in forul interior pentru a-si amplifica puterea de discernamant, capacitatea de a testa compatibilitatea • “chimica” in primul rand • cu celalalt.
Daca nu ametim de placerea sarutului, daca rasuflarea si saliva celuilalt nu ne imbata, atunci armonia yin-yang nu se poate instala in cazul respectiv, iar actul sexual trebuie anulat caci nu ar fi altceva decat simpla masturbare  a masculului in vaginul femeii.

kiss_5 Sarutul intens si constient incarcat induce de la sine o stare de transfigurare
ce activeaza rapid centrii si canalele subtile. Asezarea gurii pe o serie de puncte
care sunt totodata zone erogene poate inviora corpul subtil si poate determina
pe cale reflexa o trezire a sentimentelor minunate in celelalt.

Exista un mit despre chinezi si sarutari. Multi vestici sunt absolut incredintati
ca chinezii nu se saruta intre ei, dar sunt departe de adevar.
Chinezii considera sarutul un lucru foarte intim si il folosesc rar in locurile publice. La noi, unde saruturile, chiar si patimase, sunt libere, un chinez poate parea cumpatat. Probabil ca asa si este, totusi chinezii antici considerau saruturile erotice un lucru foarte serios,  parte integranta a actului sexual.

     Wu Sin, dascal al conceptiei Tao, a analizat amanuntit saruturile erotice si inflacarate in lucrarea intitulata “Libatiunea celor trei varfuri”. Aceste varfuri produc niste esente care sunt foarte importante  pentru armonia yin si yang si pentru toata structura metafizica a taoismului:

1.    Cel mai inalt se numeste “Varful lotusului rosu” (buzele).  Esenta lui, “suflul de jad”, izvoraste din doua orificii de sub limba femeii.   Cand barbatul isi trece limba peste ea, aceasta izvoraste.
Este transparenta si foarte placuta pentru barbat, daca gustul ei i se potriveste.

03

2.     Al doilea nivel se numeste “doua varfuri” (sanii).  Esenta lor, “zapada alba”, iese din sfarcuri. Este de culoare alba si are  culoare dulce. Nu numai pentru barbat este placut sa o bea,  ci si pentru femeie,  ciclul i se regleaza, corpul si sufletul i se inmoaie, ea devine fericita si libera. Aceasta duce si la umezirea “recipientului inflorit” (gura) si a “portilor intunecate” (organele sexuale externe).  Din cele trei efuziuni, aceasta este cea mai buna.

dpic1731

3.    Cel mai de jos se numeste “varful ciupercii roz” sau “pestera tigrului alb”
sau “portile intunecate”.  Efuziunea lor, “floarea de luna”, se pastreaza in “palatal yin” (uter). Acest lichid are proprietatea de a fi lubrifiant,  dar “portile palatului yin” sunt aproape intotdeuna inchise,  ele se deschid numai atunci cand femeia este puternic satisfacuta.

045

Atunci fata i se inroseste, vocea ii devine soptitoare si este secretata esenta, iar barbatul trebuie sa o sarute pe gura sau sa-i suga sfarcurile.  Iata ce numim “efuziunea celor trei varfuri”.

Aproape toate cartile antice despre Tao au subliniat importanta saruturilor erotice infocate, situandu-le pe locul doi dupa actul sexual propriu-zis. In sarutarile erotice, la fel ca si in actul sexual, barbatul si femeia primesc beneficiul armoniei yin si yang.
Cand barbatul si femeia se delecteaza cu sarutari, acestea trebuie sa fie cat  mai pline de pasiune si cat mai dese. Pentru armonia yin si yang este extrem de important sa se bea “lichidul de jad” sau saliva.

kiss_8 Satisfactia sexuala este una dintre cele mai improtante premise care stau la baza fericirii omului.   Jocul amoros poate conduce  cu usurinta la un veritabil extaz spiritual aflat la indemina oricarei persoane inclinat spre senzualitate in timpul preludiului sarutul devine o modalitate de cunoastere intima a celuilalt. Cu un sarut pasional prelung reusit sa-l  gustati , sa-l savurati si sa simtiti acea compatibilitate „chimica” cu partenerul Sarutul erotic se perfectioneaza, nu numai cu varsta, dar si cu cresterea vechimii relatiilor sexuale intre aceiasi parteneri.
Experienta poate arata, fara posibilitate de tagada, ca “potrivirea sexuala”incepe cu placerea sarutului, a sarutului erotic, total.  Este un adevarat festival al mangaierilor ce si le dau buzele si,   in primul rand limba cand o “mangaie” pe cealalta, cand o paraseste pentru cerul gurii (zona extrem de sensibila la unele femei),  cand se retrage pentru a reveni, parca mai insistenta, mai calina…
kiss_3

Atata timp cat muscaturile usoare si profund senzuale sunt controlate pentru a crea valuri de placere coplesitoare si nu de suferinta, practica poate fi extrem  de stimulatoare pentru ambii iubiti deoarece deblocheaza si elibereaza energia sexuala si amplifica trairile erotice.

– wishyoufly

Daca vrei sa vezi toate articolele de pana acuma da click aci.

4 thoughts on “Sarutul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s