20 Mai 2009 – Romania – 111 orase – Imbratisari Gratuite

Din categoria: „Ce sustinem” va prezentem in aceast articol initiativa celor de la Lume Buna, de a constientiza opinia publica cu privire la lipsurile si indiferenta la care s-a ajuns in societatea actuala.

Ideea de a face Imbratisari Gratuite si in Romania si chiar la nivel national a pornit de la o simpla observatie: lumea din ziua de azi are nevoie de afectiune mai mult ca niciodata si mai putin timp decat oricand pana acum pentru asa ceva.

Daca acum ceva vreme familia avea un loc bine rezervat in viata fiecaruia dintre noi, in ziua de azi ne ramane din ce in ce mai putin timp pentru aceste momente de afectiune si iubire. Deci, un gest surprinzator care sa ne transmita afectiune chiar si din partea unui strain ne poate aduce un zambet in viata noastra :)

Exista cercetari stiintifice care spun ca o imbratisare face chiar bine si pentru inima. Un motiv in plus ca sa ne bucuram de aceasta campanie.

Lume Buna isi propune sa realizeze proiectul Imbratisari Gratuite in data de 20 mai 2009 alaturi de alte ONG-uri, grupuri de initiativa si voluntari in peste 100 de orase din Romania…mai exact 111 orase :)

De ce 111 orase? Simplu:

David intreaba: Mihail, facem urmatoare editie in 111 orase?

Mihail raspunde: Sigur David!”

Asadar, te invitam cu mic cu mare prin centrul acestor orase pentru a primi Imbratisari Gratuite de la unul dintre voluntarii care vor fi acolo.

Voluntarii care vor oferi imbratisari gratuite vor avea o pancarta pe care va scrie Imbratisari Gratuite (Free Hugs) – vezi Ghid Practic.

Mai mult de atat, ORICINE poate fi un “cel care ofera imbratisari gratuite” alaturi de noi! Daca esti interesat(a), inscrie-te si tu aici:

freehugs.lumebuna.ro/inscriere.

In trecut au mai fost astfel de initiative asa cum puteti gasi si in  arhiva acestei miscari unde puteti vedea poze si filmulete de la ultimile „Imbratisari Gratite”.

Este o actiune de laudat mai ales in ziua de astazi cand mai toata lumea e prea ocpata, grabita sau pur si simplu prea indiferenta incat uita ce inseamna sa traiasca cu adevarat si sa fie umani.

Pentru mine persoanal este este ceva care ma unge la sufletel … de cand ma stiu mi-a placut sa aduc zambetele pe fetele oamenilor  … 🙂  chiar si pentru niste simpli straini! In aceasta lume pe care de cele mai multe ori si eu ma rascol … o lume de  turme si de robotei trebuie sa existe si acea alternativa care sa ne mai aminteasca ca suntem oameni, sa impartasim cu cei din jurul nostru ceea ce vrem si noi sa avem, sa dam din energia noastra pozitiva si celorlalti si impreuna sa aratam ca totusi se poate.

Indiferent de varsta pe care o avem, religie sau locatie cu toti avem aceleasi idealuri comune pe care  tre sa ni le reamintim din cand in cand …  asadar va recomand tuturor daca aveti ocazia sa participati la aceasta initiativa in orasul vostru  sa va inscrieti si sa o sustineti, sa va aduceti prietenii si persoanele dragi si sa va bucurati de iubire si de viata, sa faceti ceva mai iesit  din cotidian si sa impartasiti iubire din inima pentru inima, pentru cei din jurul vostru dar mai ales pentru voi …  😉

O imbratisare poate parea o banalitate pentru unii … insa sa ne amintim cat de mult face o imbratisare de la cineva si cum este acel sentiment mai ales in momentele mai dificile … nu poate fi  explicata aceasta valoare  ci doar sa simtim acest sentiment, asta este ceea ce conteaza cu adevarat.

~Invizibilul~

4 thoughts on “20 Mai 2009 – Romania – 111 orase – Imbratisari Gratuite

  1. frumos articol..pentru mine o imbratisare inseamna f mult ,e un schimb de sentimente ,sunt multi oameni ce ma imbratiseaza si ii simt superficiali si sunt persoane care atunci cand ma imbratiseaza imi transmit multa caldura si iubire… asta ar trebui sa transmitem toti in momentul in care imbratisam pe cineva … va imbratisez pe toti

  2. hihihi…este ziua mea atunci, deci voi fi imbratisata pentru tot restul vietii, cu conditia sa nu stau acasa logic 😉

  3. Pingback: Free Hugs Neata` Roamania ;) « Jurnalul de Drum al unor Anonimi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s