Esti singur(a) pentru ca nu vrei sa suferi iar din dragoste

Din inamplare am dat peste un mic fragment prin care  se poate  justifica unele actiuni ale unor persoane in ceea ce priveste viata sentimentala.

Esti singur(a) pentru ca nu vrei sa suferi iar din dragoste

Ai suferit o data, nu vrei sa mai treci iar prin asta. O veche relatie ti-a lasat un gust amar iar amintirile si sentimentele pentru celalalt inca nu au fost date uitarii. Dupa cat ai suferit nu e de mirare ca nu esti dornic(a) sa incepi o noua relatie. Dar iti este asa teama sa nu fii iar ranit(a) incat reactionezi imediat cand ti se pare ca relatia se raceste – ca doar… daca s-a intamplat o data, se poate intampla iar… Ii compari pe noi potentiali parteneri cu fostul(a), care este inca viu(e) in mintea si-n sufletul tau.

Pentru tine nu exista jumatati de masura si cand de indragostesti – iti pierzi capul cu totul si traiesti pentru celalalt. De aceea suferi la sfarsit atat de mult. Dar poate e timpul sa lasi in urma trecutul si sa accepti o noua persoana in viata ta. Ai multe de oferit dar nu te vei putea indragosti iar daca nu iti accepti trecutul si alegi sa mergi mai departe. Fii mai temperat(a) si nu grabi lucrurile ci lasa-le sa evolueze natural.

Cat adevar …

~Invizibilul~

3 thoughts on “Esti singur(a) pentru ca nu vrei sa suferi iar din dragoste

  1. „Pentru tine nu exista jumatati de masura si cand de indragostesti – iti pierzi capul cu totul si traiesti pentru celalalt. De aceea suferi la sfarsit atat de mult” – perfect…

  2. din pacate trecutul il purtam cu noi ca o haina invizibila de care oricat am incerca, nu putem scapa. Este ca un corset care ne obliga sa fim altfel decat am fost….pentru unii este un ghimpe care doare si care nu se va vindeca never. Se poate trata cu multa truda si psihoterapie, dar in romania e greu sa vorbesti despre asa ceva, cand probleme vitale macina omul de rand…Pe altii ii ajuta prietenii care asculta tacuti si mai dau ici colo cate-un sfat. Dar cand nici prietenii, nici familia nu te sprijina si nu inteleg ceea ce te doare, mori in tacere si cazi prada suferintei. Trecutul doare si oricat am fi noi de puternici, lasa amprente pe viata. Totul este sa speri ….ca maine va fi altfel decat ieri si sa ai incredere in tine….

  3. ” … Dar cand nici prietenii, nici familia nu te sprijina si nu inteleg ceea ce te doare, mori in tacere si cazi prada suferintei. Trecutul doare si oricat am fi noi de puternici, lasa amprente pe viata. Totul este sa speri ….ca maine va fi altfel decat ieri si sa ai incredere in tine …. „…cit adevar , din pacate 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s