Tu iti stii drepturile?

Declaratia Universala a Drepturilor Omului este o mare enigma pentru marea majoritatea a romanilor, lipsa informarii sau poate mai bine spus indiferenta si stadiul actual al societatii noastre au dus la aceasta stare de somnolenta unde pentru unii pare fi mai avantajos ca turmele de oite sa nu isi cunoasca drepturile si sa fie ca niste legume pentru a fi mai usor de controlat si manipulat.

Si pentru ca eu unul nu vreau sa intru in acest sistem voi incerca ca de obcei sa promovez unele lucruri in care cred si care consider a fi destul de importante pentru o societate normala si sanatoasa. Si pentru ca trebuie sa recunosc ca nici eu nu cunosc toate aceste drepturi voi incerca in urmatoarele saptamani alaturi de voi sa le descoperim impreuna  si de ce nu sa le si punem in practica. Cat de curand voi reveni cu astfel de articole pe care le voi publica si intr-o pagina dedicata special Drepturilor Omului.

~Invizibilul~

3 thoughts on “Tu iti stii drepturile?

  1. Excelenta idee de promovara a DUDO. FELICITARI! Daca ai reusit s-o citesti pana la capat (depinde ce carte ai, eu am una supergroasa scrisa la mama lor de americani :))) avand incluse toate proclamatiile si pactele de solidaritate) ai observat cu siguranta ca este mai completa decat CEDO! N-am inteles de ce in Conventia Europeana nu se abordeaza distinct dreptul muncii preferand sa-l cuprinda separat in Tratate.

  2. Pingback: Drepturile Omului – #1 Noi toţi suntem nascuti liberi si egali « Jurnalul de Drum al unor Anonimi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s