Lights will guide you home…

wishyoufly,  sincere condoleante!


Se intampla uneori in viata sa trecem prin fel si fel de momente mai dificile si triste … sa pierdem pe cineva apropriat noua, o persoana draga care  paraseste aceasta lume sper o lume mai buna si fara griji si probleme.

Atunci cand iti pierzi tatal chiar de ziua ta aceasta durere nu poate fi mai mare … insa timpul si viata  nu cunoaste limite sau standarde ci pur si simplu isi urmeaza cursul. In asemenea momente raman fara cuvinte… imi cad lacrimi pe  ochisori si as vrea sa fiu acolo sa iti dau o imbratisare … stiu ca astazi este inca o zi grea cand iti ei ramas bun de la tatal tau si  vreau sa iti transmit toata compasiunea mea!

Si pentru ca asa de  cand ma stiu tot timpul  cand aveam parte de astfel de momente aveam puterea si taria sa ridic ochisorii in lacrimi si sa privesc inainte iti dau si tie cate putin din aceasta stare  pe care nu o pot exterioriza mai bine decat ceea ce simt cand ascult melodia de mai jos in care se poate simti tocmai acea  lumina asa spun si versurile melodiei … o lumina care ne va ghida, o lumina care ne va calauzi spre ceea ce va urma sa fie!

Capul sus!

~Invizibilul~

3 thoughts on “Lights will guide you home…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s