Din lipsa de ocupatie

Cei  de la pcnews nu au ce face si mi-au dat  de lucru si anume sa  administrez site-ul celor de la Azerty,  sa il modific si sa il fac asa cum cred eu de cuviinta  😀 sa il scot din criza si sa il ajut sa supravietuiasca peste aceste timpuri mari neprielnice. 😉

Pentru ca un magazin online sa  aibe un succes cat mai mare este foarte important sa  aibe o promovare foarte buna dar si  o grafica simpla si usor de accesat.  Cum am intrat pe site am observat acea culoare albastruie care parca imi face frisoane si nu cred ca este de la frig, o culoare  care trebuie cu siguranta sa o schimb. Probabil ca a fost ales acest fundal pentru ca asa este si logo-ul lor .  Un alt lucru care nu prieste  il reprezinta faptul ca nu este nici un fel de sunet… un clik pe care il auzi si orice este sub un fundal sonor  atrage mult mai bine si face o navigare mai interesanta a pagini. Deasemenea mi se pare o imagine cam fixa a pagini, probabil  pentru ca unele imagini si butoane  nu  interactioneaza … toate acestea le-as schimba cu ceva mult mai interactiv si plin de miscare care alaturi de acele efecte sonore sa te indemne parca sa tot vizitezi si sa te pierzi in multitudinea de produse. Prea multe linii drepte si fixe …  petru o varietate si parcurgere mai buna a produselor as opta in locul  prezentarii produselor prin niste imagini fixe sa le  fac ca pe niste  slide-uri prin care posibilul client sa aibe o varietate mai mare de produse insa si sa ii fie captata curiozitatea.

Astfel de magazine mai sunt pe internet insa pentru a atrage cat mai multi clienti dar mai ales de ai face pe cei care au  cumparat produse sa mai revina este foarte importanta mentinerea legaturei dintre client si  vanzator, un blog unde  fiecare sa aibe posibilitatea sa comenteze pe baza unor produse sau chiar si un  chat unde cei care au intrebari sau au nevoie de asistenta sa poate fi cu usurinta  ajutati si consiliati ar fi o solutie foarte buna pentru a face acea pagina mult mai atractiva.

~Invizibilul~

2 thoughts on “Din lipsa de ocupatie

  1. un sunet pe un website e un – 🙂
    in primul rand devine mai „hardtoload”
    si in al doilea pentru unii e enervant (chiar daca se poate oprii)
    Bafta la concurs ! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s