3xReal in Bucuresti

Tema de astazi a concursului   SuperBlog o reprezinta deschiderea celui de-al treilea hipermarket real,- din Capitala.

Cum in orasul meu nu exista nici un real uite ca alte orase mai norocoase se bucura de doua si mai recent chiar trei astfel de hypermarketuri.

Inaugurat pe 29 octombrie 2009, cel de-al 22-lea magazin din reteaua sa, in cadrul AFI Palace Cotroceni, investitie care se ridica la suma de 23,4 milioane de euro. real,- Cotroceni este amplasat in cadrul AFI Palace Cotroceni, pozitionat la intersectia dintre Bulevardul Timisoara si Bulevardul Vasile Milea. Noul magazin se desfasoara pe o suprafata totala construita de 13.380 de metri patrati, dispune de o suprafata utila de vanzare de 7.500 de metri patrati si beneficiaza de o parcare cu 2.500 de locuri, care apartine intregului complex.

Au trecut mai bine de 3 anisori de cand real,- Hypermarket este pe piata romaneasca si deja a intrat intr-o extindere majora aproape in toate orasele importante ale tarii si cu siguranta nu nu se va opri aci.

Ne vedem cu totii acolo indiferent de sex, religie, mentalitate 😀 la fel ca in filmuletul de mai jos … ce poate fi mai distractiv si relaxant decat o vizita intr-un hypermarket?

~Invizibilul~

6 thoughts on “3xReal in Bucuresti

  1. nici la mine in oras nu e real…dar sutn 2 carefour 3 kaufland si nu mai stiu:)) imi place blogu tau, dar imi pare rau k nu am timp s-al citesc prea des.

  2. cei care nu aveti Real in oras, va spun eu cu mana pe inima ca nu aveti nimic de pierdut. Daca veti avea ocazia sa intrati veti gasi doar haos, produse ravasite si servire care cam lasa de dorit. Asa ca nu fiti tristi, pana ajung la cotele magazinelor Real de afara o sa mai dureze ceva.

  3. de acord cu sufletica..sunt din capitala si este doar aglomeratie si nebunie…..este adevarat ca nu sunt la standardele celor din afara …dar sa fim seriosi….nici oamenii nu se comporta ca cei de afara….la noi civilizatia ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s