Combinatii in 4

In ziua de azi  am remarcat ca e la moda sa se combine cat mai multi cu cat mai multe si observand acest aspect cei de la EDIMAX vin cu a lor router wireless (portabil) 3G prin care tu si inca 3 camarazi de suferinta sa poti intra pe fel si fel de chat-uri unde sa incercati cu totii sa va combinati cu domnite care mai de care mai mumoase si mai accesibile.

Astfel cu routerul portabil wireless 3G-6210n care isi imparte conexiunea 3G cu cei trei alesi puteti avea oriunde orice  activitate de echipa fie ca sunteti in tren, masina, barca, casa sau crasma. Routerul beneficiaza de o baterie incorporata li_ion, care iti permite sa il iei pe tine oriunde.

Si pentru ca tot a venit vorba de un astfel de router imi amintesc  de cineva care avea un fel de emisiune pe camstreams unde pe langa acea persoana mai transmitea  imagini video din aceeasi casa: o sora si doi frati cu totii  facand un fel de conferinta video cu ceilalti vizitatori care participau la acest spectacol.

Eu unu as vrea sa aibe toti vecini si cei de prin locurile in care umblu un astfel de router ca poate asa mai prind si eu ceva internet moca :D. Da… si in incheiere se pare ca cei de la EDIMAX au creeat si  o pagina de facebook si una de twitter in care sa ciripiti cum a folosit fiecare dintre voi acest router precum si posibilitatea de a afla toate noutatile din acest domeniu.

~Invizibilul~

One thought on “Combinatii in 4

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s