O mie de dorinte?

Ce sunt dorintele? 🙂 imi amintesc de atunci cand eram micut si imi puneam de fiecare data o dorinta cand vedeam in  zburand in jurul meu un „pufulet” de papadie … il prindeam in manuta il puneam in san si scuipam de 3 ori 🙂 si desigur imi punteam o dorinta acesta fiind de sigur ca si un semn de noroc.

Cand noaptea obisnuiam sa privesc cerul plin de  stele, cand stateam intins  pe iarba cosita in caruta unchiului si priveam in sus…  imi puneam o dorinta cand vedeam ca pica o stea, o urmaream in calatoria ei pana disparea si consideram acele clipe ca fiind de nepretuit… atunci cand un corp ceresc se stinge nici nu are cum sa fie altfel.

Insa cu timpul crestem si devenim mult mai materialisti precum filmuletul de mai jos:

Ei bine nici chiar asa .. in fine  cred ca s-a inteles unde am vrut sa bat.  😀

Desigur ca in zilele noastre mai ales cand se aproprie sarbatorile de iarna lumea tinde sa capete o pofta de cumparaturi iar pentru cei care nu prea au chef de aglomeratii si cozi pot cu usurinta sa utilizeze  mijloacele mai moderne si simple da a umple cosul cu cumparaturi pur si simplu vizitand  unele adrese de internet. Magazinul online Quelle este un astfel de exemplu de locusor virtual unde iti poti face achizitionare de tot felul de cadouri atat pentru tine cat si pentru cei dragi.

„O mie de dorinte doar cu Quelle” asta doar la 1000 de clik-uri distanta! 🙂

Ce ar mai fi sarbatorile daca nu ar crea aceste sentimente calde cand simtim dorinta de a da cadouri celor dragi si a le impartasi dragostea si admiratia pe care le avem fata pentru ei.

~Invizibilul~

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s