Dupa 20 de ani…

Ce este  Romania dupa 20 de ani? ceva ce si-au dorit doar unii sa fie si din pacate au si reusit asta din neputinta noastra de a fi uniti. Toti cei care ne-au furat revolutia si cu manipulare au inceput totul transformand decembrie 89 intr-o simpla lovitura de stat!

Romania sfarsitului de an 2009 este o Romanie dezbinata in diverse tabere … una anti Geana alta anti Basescu, alta careia nu ii mai pasa de nimic si toate acestea  fiind victime sigur pentru cei care nu au facut altceva decat sa manipuleze masele si turmele care s-au folosit de dorintele si asteptarile oamenilor si s-au invatat sa cumpere oameni.

Desi stiu ca multi dintre romani nu vor mai vota duminica de scarba si pentru ca nu au pe cine vota faptul ca nu ne exprimam un simplu vot nu facem decat sa legitimam faptul ca altii sa fie cumparati cu pungi de plastic sau brichete si sa nu faca altceva decat sa serveasca o anumita clientela politica care trage din puteri ca cei pe care ii sustin sa castive pentru a avea de unde suge de la bugent si in consecinta  de a avea de unde sa ne fure tot pe noi.

Astazi vad in tara cum 2 clientele politice se bat pentru suprematie, pentru ciolad cum sa isi asigure bunastarea in urmatorii ani cum sa obtina contracte cu statul sau unele beneficii pentru ca  au sustinut aceasta  manipulare culmea  facanad rau tarii au ajuns sa isi faca singuri rau. Am ajuns sa fim ca turmele sa parem o  natie de cretini si poate ca si de asta ne meritam soarta pe care o avem  la acest  sfarsit de deceniu.

Nu vreau sa dau iluzii insa eu ma voi duce la vot chiar daca nu am cu cine vota, ma voi duce pentru ca asa voi pune si eu umarul ca oricat de magarii si furturi ar face ei cu voturile faptul ca eu voi vota in cunostinta de cauza si nu ca altii cumparati le va strica cat de cat planurile si sansele lor de a reusi sa fure cat mai mult vor scadea. Stiu ca nu e mult dar daca fiecare ar face asta le-am demonstra ca oricat ar incerca ei sa fure nu le va iesi si asta da  le-ar fi o pedeapsa pe masura macar sa ii  vad cum se oftica ca nu le-a iesit calculele de pe hartie.

Cred ca este timpul sa recunoastem  ca suntem  intr-un mare rahat si la anu va fi si mai rau… ei nu ne spuns ca na e campanie ne manipuleaza cand  doresc ei si in functie de interese insa consider ca dupa 20 de ani lumea incepe  incetul cu incetul sa se trezeasca cam de nevoie din pacate si sa isi aleaga singura soarta. Cea mai mare lupta va fi cu noi insine cand  vom ridica capul si nu vom mai crede toate aceste incercari de manipulare … cand vom mai inceta sa fim niste simpli sclavi.

Nu sunt un fan impatimit al politici si respectiv al asa zisei democratii romanesti insa nici nu pot sa stau deoparte si sa fiu indiferent pentru ca pana la urma este in joc viitorul nostru dar mai ales al copiilor nostri si nu vreau ca cei ce ne vor urma sa traiasca aceasi mocirla in care am ajuns pana astazi. Asa cum am scris acu ceva vreme viitorul nostru asa cum se contureaza este o copie aproape perfecta la ceea ce s-a intamplat cu Argentina si cu Colapsul Economic al Argentinei, problema majora fiind insa faptul ca noi suntem cam la jumatatea drumului prin ce au trecut ei si ar trebui sa invatam ceva din asta acum cat nu este prea tarziu.

Nu pot zice ca vezi doamne sunt  nu stiu ce nationalist sau extremist …  insa  nici sa mai vad cum romanii sunt calcati in picioare si sa fiu indiferent nu e bine, vremurile trec  si anii la fel si chiar daca poate avem uneori unele satisfactii de moment faptul ca am ajuns astazi sa avem tabere diferite si sa ne batem noi intre noi asa cum au dorit  si au reusit pana la urma  unii ar trebui sa ne puna pe ganduri. Stiu ca multi dintre noi s-au saturat de aceasta tara … sunt satul sa tot aud asta si fel si fel de motive insa daca tot ne consolam sa cautam motive si nu  facem nimic nu facem altceva decat sa validam aceasta stare si atunci chiar nu mai avem nici o scuza.

Si acum in  incheiere va doresc tutuoro romanilor adevarati sa incercati sa fiti mai buni si mai cu capul pe umeri sa va aminteti ca faptul ca sunteti romani este si ceva de  a te mandri, avem si vom avea tot timpul romani de care sa ne mandrim si care merita tot respectul nostru.

~Invizibilul~

One thought on “Dupa 20 de ani…

  1. Pingback: Mesaje din trecut « Jurnalul de Drum al unor Anonimi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s