domeniu personalizat

Concursul SuperBlog 2009 vine cu o tema care parca imi da o stare de deja vu si anume: “Cat de important este sa ai domeniu personalizat?

Sa ai un domeniu personalizat implica si unele obligatii pe care le ai … presupun ce iti faci un asfel de domeniu ai si unele asteptari si planuri penru el. Da normal ca ai multe beneficii in plus si il ploti cladi asa cum iti doresti insa odata inceput trebuie sustinut si cat de cat tot ce contine sa fie cat mai recent.

Inregistrare domenii e simplu de facut asta desigur sa gasesti domeniul dorit liber si mai apoi poti sa te apuci de lucru si sa il faci asa cum poftesti, sa fie al tau cuibusor virtual de nebunii sau pur si simplu al tau loc unde te poti desfasura la capacitate maxima.

Si ca sa raspund totusi la intrebare … poate avea o importanta insemnata daca vrei sa faci ceva cu acel domeniu respectiv sa il folosesti la capacitate maxima si sa benificiezi din plin din avantajele detineri unui domeniu personalizat altfel nu isi are rostul daca e doar ocazional scris cate ceva ceea ce poate fi facut fara nici o problema si pe un blog normal.

~Invizibilul~

2 thoughts on “domeniu personalizat

  1. Sunt in totalitate de acord cu parerea ta despre domeniu personalizat. Eu il folosesc la maxim, insa nici pana acum nu mi-am dat seama ce avantaje am dupa urma lui. 😀
    Totusi, il iubesc si incerc sa nu il las in paragina.
    Pies: bafta la concurs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s