Calatori prin viata… mereu supravietuitori

Se intampla de cele mai multe ori ca in aceasta viata a noastra destui de scurta sa intalnim fel si fel de oameni care mai de care mai diferiti sau nu unii de altii. Insa ceea ce conteaza cu adevarat este daca ai reusi sa intalnesti cat mai multi supravietuitori cum este Oana Puscatu. Recunosc nu mai stiu daca ma uitam la Megastar sau daca am vzut-o cantand acolo insa nu poate sa treaca nemarcata de mine ori de cate ori as privi dar mai ales asculta acest video de mai sus.
Sa reusesti nu numai sa canti dar si sa transmiti o stare specifica e mare lucru mai ales intr-o lume plina de falsiori care este atat de indiferenta si de nedreapta. Recunosc am simtit mai presus de orice aceasta melodie poate si pentru ca este mai profunda… am simtit acea durere dar in acelasi timp si acel ceva ce face un suflet calator sa nu renunte si sa continue calatoria in aceasta viata, acea speranta care e acolo si iti da puterea de a lupta.
Bravo Oana si chiar daca poate nu ai ajuns sau nu vei ajunge un megastar important este sa canti ceea ce simti si sa transmiti celor dispusi sa asculte sentimente sincere si adevarate pentru noi toti pentru supravietuitori.
Probabil ori de cate ori as asculta aceasta melodie imi vor cadea lacrimi care insa nu sunt neparat de tristete … e ceva ce nu pot explica prin cuvinte! 🙂

you_and_i

One thought on “Calatori prin viata… mereu supravietuitori

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s