Multe femei nefutute si in libertate in zilele noastre

femeie

He he he dragi si mai ales dragele mele ete ca revin dupa o perioada de absenta. Au fost timpuri cand meditam si ma scufundam in ganduri insa viata m-a invatat ca ce e mult nu insemna neaparat ca e si calitativ asa ca ma voi rezuma doar a cateva cuvinte.

Astazi ne vom referi la femei si nu oricare femei ci cele nefutute. Te miri? Da stiu ca si tu esti nefututa desi incerci sa negi in aceste momente dar este crudul adevar. Dar ca sa te simti mai bine am sa iti spun ca nu esti singura asa ca nu ai de ce sa te condamni sau victimizezi si in plus o sa treaca la un moment dat.

Sexul este ca un medicament de care poti cu usurinta sa devii dependent/a si de cele mai multe ori vrei sa maresti dozajul si desi faci asta de fiecare data simti ca parca e din ce in ce mai putin si vrei mai mult.

Vad multe femei care condamna barbatii care se gandesc la sex de parca vezi doamne ar fi un subiect tabu sau daca se gandesc la sex automat sunt doar niste obsedati sau perversi. Adevarul este insa uneva pe la mijloc… sa stiti de cele mai multe ori femeile sunt mult mai perverse decat barbatii dar le place sa nu se considere asa sau sa se prefaca ca nu stiu.

Tot in ultima vreme vad foarte multe femei nefutute si asta nu naparat ca se tin ele tare pe picioare cu anumite standarde ci pentru ca nu prea mai au cu cine. Aci e valabila si reciproca sa stiti si spun asta tocmai ca un argument ca totul are o logica si nimic nu e intamplator. Daca am sta si am trage linie am observa cu usurinta ca cele nefutute si cei nefututi au acel ceva in comun de unde pot incepe sa construiasca ceva. Daca vor reusi sa lege o relatie stabila sau nu va depinde doar de ei daca isi vor acorda aceasta sansa sau nu.

Am o provocare acum pentru voi in special pentru femei… cum se face de voi sunteti in aceste momente nefutute? Ce explicatie sau justificare aveti?

2 thoughts on “Multe femei nefutute si in libertate in zilele noastre

  1. mi-ar placea daca ai scrie un articol despre cum sa ne descurcam cu astfel de femei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s