Arta de a face Dragoste

ice-and-pleasure

========================================

========================================

Sex vs. erotism ?!?!

================================================================================

De ce sa nu recunoastem, atit ca femeie cit si barbat,  macar o singura data pe zii mintea noastra aluneca spre placeriile oferite de sexualitate.  Freud sustinea ca sexul este la fel de important pentru om precum mancarea, apa si somnul.  O fi adevarat?
De fapt daca ne gindim un pic logic viata noastra este condusa de sex ( desi multi neaga acest lucru, se mint singuri ) Si ca sa isi dea seama fiecare singur de realitate, hai sa ne gindim un pic. Cum incepi, cum decurge ziua de dupa o noapte ( sau doar citeva ore ) de sex satisfacator ???
Sau cum decurge fara acea satisfactie atit fizica cit si spirituala ?????. Dupa parerea mea cind esti satisfacut din punct de vedere sexual, indiferent de metoda prin care ai obtinut satisfactia respectiva, viata ti se pare mult mai placuta … te simti intr-o stare de plutire permanenta … etc, etc

Astazi toata lumea pare infometata dupa sex, dar nu foarte multi acorda atentie erotismului din viaţa de zi cu zi.
Multi ne dorim afectiune, tandrete, respect si de ce nu iubire, dar nu suntem in stare sa facem pasi pentru obtinerea acestora.
00bm050szrb1

Multi dorim ca viata noastra sexuala sa fie cit mai calitativa, ne asteptam ca partenerul sa aiba anumita experienta in privinta sexului, sa fie cu o minte libertina … dar noi, noi doar asteptam sa primim. Ne asteptam ca daca ii acordam atentie, afectiune unei persoane … sa ne si returneze acea atentie, acea afectiune. Si simplul fapt sa oferi cuiva poate provoca o placere, o satisfactie, te poate face sa te simti bine , stiind ca tu ai dat din tine ce aveai mai mult chiar si daca nu primesti nimic in schimb.

Cum ar fii daca am face noi pasul, primul pas in oferire neconditionata ?????
Sa-i oferim oamenilor din jur un zimbet calduros, o imbratisare , un compliment … bineinteles totul fara a astepta rasplata pentru aceste lucruri.
Un om cald, zimbitor emana energii pozitive si este agreat deseori in societate .

Deseori avem tendinta de a confunda erotismul cu sexul, dar de fapt erotismul se refera la aspectele emotionale, spirituale, fizice ale sexului.
Cum ne inspiram si cum reusim sa imbinam toate aceste aspecte ale vieţii de zi cu zi pentru descoperirea si imbunatatirea erotismului?

Legatura erotica dintre un barbat si o femeie se realizeaza si deseori se imbunatateste ideal in interiorul cupului pe baza imbinarii perfecte intre afectiune si
sex. In viata de zi cu zi, chiar daca in cuplu exista o armonie pe plan intim, intre cei doi, raporturile sexuale nu sunt dorite intotdeauna
in acelaşi timp de ambii parteneri.
Micile gesturi afective fata de celalalt (o imbratisare, o mingiiere, o sarutare mai delicata), tandretea, dorinta pentru celalalt afirma si consolideaza legatura erotica de dragoste care ii uneste pe cei doi implicati in relatie.

Satisfacerea reciproca reprezinta unul dintre lucrurile esentiale in viata de cuplu.
Nu este usor sa mentii contacte sexuale satisfacatoare pe parcursul vieţii alaturi de cineva datorita schimbarilor care apar in vietile noastre.
Dar pastrarea legaturii erotice necesare vietii de cuplu nu se bazeaza numai pe raporturi sexuale regulate.
00dh02vwhwv

Atentia acordata celuilalt, semnele dorintei, impartasirea intimitatii, conversatiile fara inhibitii despre fanteziile, dorintele fiecarui partener sunt elemente indispensabile necesare pentru o legatura armonioasa.

Mentinerea unei legaturi erotice de durata care sa supravietuiasca primelor momente de pasiune este necesara si esentiala pentru longevitatea vieţii unui cuplu.
Intelegerea sexuala si senzuala se poate stabili daca intre cei doi exista, in primul rand, atractie mentala ( chimica )si fizica,  şi va conduce pe parcursul avansarii in relatie la depasirea pudorii si acceptarea de a dezvalui partenerului zone ale corpului pe care le ascundem in fata altora.
Pe langa erotism, convietuirea in cuplu permite sa ne obisnuim cu corpul celuilalt cu tot ceea ce presupune el.

Exista conceptii ce putem aplica in viata  pentru a ne imbunatati energia si a ne trezi erotismul: tantra, yoga, Tao, dans, etc.
000u052zm4u

Toate astea ne ajuta sa ne obisnuim cu corpul nostru, sa ne simtim bine in pielea noastra si astfel, sa ridicam nivelul erotismului in viata noastra.
Bucurandu-ne de viata de zi cu zi, de lucrurile simple ce desori uitam ca exista  şi de ceea ce se intampla in jurul nostru placut este esential pentru cresterea potentialului erotic.

Daca vrei sa comentezi acest articol da click aci.

Last edited by wishyoufly on februarie 10, 2009 at 346 pm

========================================

========================================

Tema pentru cei solitari – Pregatire pentru ziua Indragostitilor !!

================================================================================

” Nu am fost niciodata singur/a, nu imi pot imagina cum e sa fii singur/a, habar nu am ce fel de sentimente iti poate provoca singuratea ……” – Ai înţeles, nu-i asa,  e ca un ciclu.
Daca ti-ai creat singur/a singuratatea, esti capabil/a si pentru a-ti crea propria pereche, impreuna cu care poti fii cu adevarat fericit/a.

Intotdeauna sa tinzi dupa lucruri marete, inalte cum ar fii dragoste adevărată,  daca te multumesti cu putin, nici odata nu are sa te gaseasca acea persoana pe care l-ai asteptat toata viata ta.

018y051c7o6Mai sunt citeva zile pina la Ziua Indragostitilor şi dacă iti doresti din tot sufletul
ca pina atunci sa ai si tu pe cineva drag linga tine, iti propun sa efectuezi zilnic urmatorul „exercitiu” . (Nu l-asi denumii chiar un joc, pentru ca este un pic mai dificil .)

În fiecare zi, cel puţin o jumătate de oră sa fii intr-o stare complet calm/a, i-ati un caietel si un pix si fa-ti niste notite despre cum te vezi ca si bun/a partener/a, bun/a companie cuiva
Nu te gindii la faptul cum ar trebuii sa fie acea persoana, nu te gindii la o persoana anume, ci concentreaza-te asupra persoanei tale, asupra calitatilor tale placute.  Scrie despre ce ar putea sa te faca o companie placuta pentru  o alta persoana.
Scrie si cele mai amanuntite lucruri care te fac o persoana unicat, mai special/a de restul persoanelor,  pentru ca si acelea sunt importante, si in fiecare zii ce trece  mai adaugi cite ceva .
(Ex: Sunt sociabil/a, am umor , cu mine se poate conversa despre orice, gatesc bine,  îmi place să fac dragoste,  eu sunt o tip/a loial/a …)

Scopul este acela de a ne vedea ca un cadou minunat, o companie superba, un minunat partener, pentru care merita sa se lupte sexul opus.
In momentul cind esti convinsa de asta, ca esti cel mai superb partener,  cind te vezi in postura unuia dintr-un cuplu fericit  o sa para cealalta parte a ta. Cel sau cea care te va completa.

how_to_love_meTotul depinde doar de puterea dorintei tale

Daca vrei sa comentezi acest articol da click aci.

Last edited by wishyoufly on februarie 11, 2009 at 8:31 pm

========================================

========================================

ATENTIE !!! – Femeia perfecta

================================================================================

Adineaori citisem ceva interesant, prima data ma bufnise risul dar am continuat sa citesc … si pina am ajuns la sfarsit imi dadusem seama ca ma regaseam in cele scrise …. huuuu ….. ce dreptate aveau cuvintele ce am sa citez mai jos , am inceput sa transpir … uf … ma aflam in fata unei oglinzi.  Si din oglinda ma privea un om pe care eu nu cunosc, un om care devenisem fara sa imi dau seama 😦 …. Mi-am pus intrebarea  – ” Chiar asta am devenit ?????? ”  –- Si cu stupoare raspunsul era DA !!!!!!

Dar hai sa vedeti si voi  despre ce e vorba ….

MOTTO :

Iubire, vezi că azi ajung tîrziu acasă: LA 1.00 AM TELECONFERINTĂ, LA 2.00 NASC, LA 3.00 AM MITING

money-winning2Odată, la serviciu, am dat de o colegă nervoasă la toaletă. Iesise din cabină, îsi netezea fusta si bombănea: „Stii bancu-ăla cu Itic?”. N-am stiut dacă vorbeste cu mine, asa că am mormăit incert, în asa fel încît, la o adică, să reiasă că eu de fapt cîntam. A continuat si m-a scăpat astfel de propria-mi mutră buimacă: „Cică se ruga Itic toată ziua la Dumnezeu: dă, Doamne, să cîstig la loterie! Ajută-mă, Doamne, să cîstig la loterie, hai, Doamne, zău, de ce nu mă ajuti si pe mine să cîstig la loterie?! La un moment dat, Dumnezeu, agasat de atîta văicăreală, se repede la el: mă, Itic, pe cuvînt că te-am auzit si m-am străduit din răsputeri, dar te rog frumos, ajută-mă si tu putin: joacă la loterie!”

teste-de-sarcina1Am hăhăit cu ea un pic, dar asteptam legătura dintre banc si motivul reuniunii noastre private. A continuat: „Asa si eu, dragă: tocmai am făcut acum un test de sarcină care, normal, mi-a iesit negativ. Am plîns ca proasta, cu fundul pe colac, fiindcă mă screm de vreo patru ani să rămîn gravidă si degeaba! După aia însă, brusc, mi-a bubuit mintea că de la ciclul trecut n-am mai făcut sex, de fapt! Că eu cu bărbată-miu nu ne întîlnim decît 8 minute pe zi, dimineata. Si, desi el n-are nevoie decît de patru minute pentru un act sexual, eu tocmai atunci nu pot, fiindcă îmi fac părul cu drotul, pantofii cu cremă si botul cu ruj.”

Verifică-ti agenda, am putea să ne vedem azi la 1.45 să luăm lunch-ul si să facem un copil?

Mă uitam la ea cu ceva ce fusese pînă de curînd admiratie, dar deja nu mai eram sigur: femeie de carieră, obsedată de promovare, leafă, autoritate si performantă. Vorbea jumate-n engleză, jumate-n română, cum se poartă acum, era toată numai taioare, promousăn, targhet, ăuernes, marchet, pablic-rileisăns, plening, risărci, fidbec. Damă spirt, cu părul prins ca madam Ecaterina Andronescu-Abramburica, era deci colega-cea-fără-de cusur, carierista care se temea doar de bomba atomică si de bărbatii care cred că femeile sînt inferioare. Avea un sot manager, care-si făcea al doilea doctorat si chelise prematur din cauza studiului năpraznic si ambitiei de a fi sef. Aveau bani, lucrau în multinationale, umblau numai cu nara pe sus, trosnea mîndria-n ei. Dar n-aveau copii… Asta lipsea din tabloul perfect. Cînd au împlinit 30 de ani, au făcut consiliu de familie, cu părinti si cu socri, cu tot, si au decis să aibă un băiat si o fată, neapărat în ordinea asta. Cînd au împlinit 34, s-ar fi bucurat să aibă si-un pechinez, numai că progamul lor de lucru era deja un pact cu diavolul. Ea se scula la 7 si pleca la 7.42 cu Renault-ul, el se scula la 7.34 si pleca la 8.02, cu Volkswagen-ul. Seara, ea venea la 9.10, comanda pizza, îi lăsa si lui o felie rece, se culca, la 10.45 venea si el, mînca uscătura. Apoi se strecura în pat lîngă ea, dar n-o trezea niciodată pentru sex, fiindcă el trisa, seara nu făcea dus, nu mai avea timp. Făcea doar dimineata.

Ea văzuse-n filme cum femeile de carieră îsi făceau test de sarcină la WC-ul firmei, deoarece acasă nu mai aveau timp. Ceea ce uita ea de fiecare dată era că numai din ovulul ei nu se putea isca nici un făt, mai trebuia si ceva de le el, parcă. Dar el avea de învătat ca s-ajungă docent, ea avea de ajuns cea mai sefă si de cîstigat bani. Copiii nu apăreau, iar cuscrii făceau deja consilii numai între ei, hotărau ceva, însă rezolutia rămînea nerostită, telefonul tinerilor suna degeaba, iar la celulare nu răspundeau, erau în miting.

Pe ea, ovulatia o prindea numai în brainstormingul pentru campania de relansare a brandului. Iar el tot nu stia ce e aceea ovulatie, desi pe vremuri, cînd erau studenti si obisnuiau să mai si trăiască, ea îi desenase două ovare si niste puncte pe care le înghesuiau alte puncte, cu coadă.

business-woman1Femeile s-au opintit cîteva secole să ajungă egale cu bărbatii, iar acum nu mai stiu cum să scape de acest groaznic privilegiu. Muncim ca niste tîmpite, îi multumim patronului că ne dă sansa extraordinară de a lucra si-n weekend, ca să ne afirmăm si să ne tinem de deadline. Sefii pleacă de vineri la prînz si-i mai vezi luni după-masă, cînd se desteaptă din mahmureli de cinci stele.

Timp în care ai deosebita onoare de a le tine locul, că de-aia ai dat atît din coate si-ai făcut ulcer de cînd mănînci numai kebab în chiflă, la serviciu, ca să ajungi femeie de nădejde. Firma te-a răsplătit cu două dioptrii suplimentare, dar miopia asta e semnul triumfului tău personal.

reportsNoaptea visezi color Acrobat Reader, Outlook si Power Point, cosmarul ti-e împicătit de guguloaie de foldere galbene pe care scrie „urgent”, „campanie”, „scheme”, „rapoarte”. În somn, butonul Delete nu merge, nu scapi de pătrătici si te trezesti tipînd. Nu pentru că te înnebunesc folderele, ci pentru că e deja 7.30 si la 8 trebuie să fii la firmă si-ai dormit strîmb si-ti stă bretonul ca o bidinea.

Scuză-mă, te las putin pe fir, că mă cere unul de nevastă…

Munca e bună numai cînd ti-aduce un franc cinstit în buzunar si, mai ales, îti dă si răgazul să-l cheltuiesti. Sistemul suedez prevede că trebuie să ametesti muncind cinci zile pe săptămînă si să ametesti în bar două zile pe săptămînă. Ăsta e raportul minim rezonabil.

surgeryCarierismul e plăsmuirea bolnavă a unor filme imbecile de la Hollywood, care insinuează că o femeie poate face orice, dacă vrea ea: ajunge imediat director executiv, naste trei pui vii pe care îi hrăneste cu lapte praf, sotul o iubeste lesinant, desi o vede cam sase ore pe săptămînă (sau poate tocmai de-aia), iar el, desi e neurochirurg, sef la Memorial Hospital, nu e stresat deloc, face mîncare la copii, spală vase si-o asteaptă pe ea cu masina la firmă, seara. Pardon, noaptea. Nu se stie cînd operează el pe creier si mai face si lectii cu aia micii, dar ea, nevasta, are de predat patru rapoarte zilnic, de zbierat la trei brokeri si de convins opt clienti să investească.

Femeile care au văzut-o pe Diane Keaton în „Baby Boom” se lasă drogate de gîndul inept al unui perpetuum mobile. Au senzatia că se poate orice. Că sotul, copilul, ciobănescul german si siameza asteaptă oricît, ei latră la unison de mîndrie că au o directoare în familie.

Cînd ambii soti muncesc deopotrivă, ajungi să le întelegi masochismul, pînă la urmă. Pericolul dospeste abia cînd femeia de carieră are acasă un inginer care scapă la 4.00 de la uzină, apoi vrea mîncare cu sos, maiouri cît de cît curate si putin sex. Muncind ca o disperată ca să nu cumva să fie promovată alta în locul ei, la o adică, femeia se înscrie deja la divortul part-time si facilitează hîrjoana extraconjugală a bărbatului constrîns de hormoni.

Cînd constati că fetita ta îi spune „mamă” soacră-tii (care nici nu te-a vrut de noră, fiindcă nu păreai gospodină si uite că stia ea ce stia) si bîzîie că pe bonă o iubeste cel mai mult de pe lume, e cam tîrziu să-ti dai demisia. Copilul nu întelege că tu crăpi muncind ca să aibă el garsonieră-n Bucuresti cînd termină liceul (dacă l-o termina, că tu n-ai timp să-i verifici lectiile). Copilul vrea să stai lîngă el, caldă, pufoasă, atentă, să simtă dragostea ca pe o pernă de plus. phoneDar tu, care-ai răspuns la celular si-n clipa cînd te cerea ăla de nevastă, si i-ai spus lui „da”, acoperind o secundă telefonul cu palma, apoi te-ai scuzat din gene si ai continuat să vorbesti cu seful de sectie la telefon, nu prea întelegi cum vine chestia asta cu renuntatul la carieră de dragul familiei.

Mircea, fă-te că trăiesti!

Apropo, cînd ti-ai închis ultima dată telefonul, ca să vezi un film fără să te deranjeze nimeni? Nu e cazul, că pe vremea cînd ai văzut tu ultimul film încă nu se inventaseră telefoanele cu On si Off, erau numai fixe cu roată si fir cîrliontat. Vasăzică: ultimul film văzut a fost un documentar despre bursa din Tokyo, ultima carte citită a fost „Notiuni de introducere în cibernetică”, ultima iesire în natură a fost pe ierbuta de la Romexpo, cînd ti-a venit delegatia din Danemarca, ultima dată cînd ai găsit alimentara deschisă în drum spre casă încă se găsea nechezol, la taclale cu prietenele stai numai prin mesaje pe robot si odată i-ai făcut uneia o confesiune prin fax, încă îi cumperi copilului haine cu două măsuri mai mici, fiindcă atît purta cînd te-ai angajat, ultima dată cînd ai fi vrut să faci sex aveai ciclu, iar ultima dată cînd ai făcut sex te-ai inhibat, fiindcă uitasesi să-i spui ceva contabilei.

i-love-youNu i-ai mai spus bărbatului din viata ta „te iubesc” de-o vesnicie, nici n-ai avea cum, ar suna ca dracu, ar trebui să i-o suieri în timp ce-ti tai pielita de la unghii, imediat după ce-l ameninti să nu cumva să uite să-ti cumpere tampoane cu aripioare si adeziv, că-ti vine sigur deseară sau mîine.

Am chiulit si-am să chiulesc cu voluptate de la muncă, întotdeauna. Chiuleste si tu, salvează-ti viata, femeie! Atît cît se poate. Ia bunul simt, în doze homeopatice. Să stii numai tu.

Cele mai frumoase petice de viată le-am căpătat fugind de răspundere. happy-couple1Cea mai bună bere pe care am băut-o în viata mea n-a fost la Praga, ca lumea bună, ci în Herăstrău, cînd o tăiasem de la sedinta de redactie, lăsînd vorbă că mi s-a spart teava de calorifer si m-au chemat vecinii să strîng apa. Mi-a rămas în cap (si mie, ca atîtor altora) gafa de la TVR, de la Revolutie, cînd habar n-aveau că intraseră deja în direct, si cineva i-a zis lui Dinescu: „Mircea, fă-te că lucrezi!”. Si Mircea a ascultat. Si-a ajuns departe. Pînă cînd vom pricepe omeneste tîlcul acestui îndemn vital, vom continua să ne prefacem că trăim.”

wishyoufly

Daca vrei sa comentezi acest articol da click aci.

Last edited by wishyoufly on februarie 13, 2009 at 0:22 am

========================================

========================================

Sarutul

================================================================================

Un sarut poate arata tot ceea ce ascund cuvintele : o gama larga de emotii de la bunatate, tandrete si apreciere pana la inflacarare si pasiune, de la un salut neoficial pana la cel plin de erotism.
Sarutul este gestul intim de contact  dintre buzele femeii si barbatului, mai mult sau mai putin indelungat, pasionat si cu ‘arta”, cu care, de fapt, incepe seria jocurilor preliminare.

gone-with-the-wind-1

Gura este poate cea mai erogena zona a corpului,  dupa organele sexuale, si la femeie si la barbat.  Nu trebuie uitat ca ea se afla sub efectul a trei stimuli senzoriali: tactili, gustative si olfactivi • influentati la randul lor, in mod simultan,  de stimuli termici. Dar importanta sarutului nu se limiteaza la excitare.   In fapt, prin sarut, cei doi parteneri isi pun o intrebare capitala:  “Ce gust are?”.
Daca acest gust este gasit potrivit, respectiv daca secretia organica prezenta  in gura se conjuga, atunci exista o premisa aproape certa ca cei doi vor fi apti sa consume actul sexual in bune conditiuni.
Sarutul este un aspect puternic al preludiului datorita faptului ca fiecare din
iubiti intra in armonie cu intregul corp al partenerului, simtind o rezonanta sentimentala si fizica. Modul in care sarutati si sunteti sarutat si mai ales locul, va poate indica la ce fel de relatie sexuala sa va asteptati din partea partenerului.

kiss_4 Kama Sutra spune ca fruntea, ochii, obrajii, gatul, sanii, gura, coapsele, bratele, buricul si sexul sunt locurile cele mai importante ce trebuie sarutate. Nu exista insa nici un loc care sa poata fi considerat in  afara limitelor. Un corp curat si sanatos trebuie sa fie sarutat si iubit in intregime. Reticenta de la a accepta in intregime corpul partenerului (partenerei)   este semnul unor inhibitii si poate indica probleme serioase.

Aproape fara exceptie, atat femeia cat si barbatul inchid ochii in timpul unui arut prelungit, in care buzele, limba, uneori dintii se unesc cu pasiune.
Acest gest involuntar nu este numai abandonul total, ci si nevoia fiecaruia dea cobori in forul interior pentru a-si amplifica puterea de discernamant, capacitatea de a testa compatibilitatea • “chimica” in primul rand • cu celalalt.
Daca nu ametim de placerea sarutului, daca rasuflarea si saliva celuilalt nu ne imbata, atunci armonia yin-yang nu se poate instala in cazul respectiv, iar actul sexual trebuie anulat caci nu ar fi altceva decat simpla masturbare  a masculului in vaginul femeii.

kiss_5 Sarutul intens si constient incarcat induce de la sine o stare de transfigurare
ce activeaza rapid centrii si canalele subtile. Asezarea gurii pe o serie de puncte
care sunt totodata zone erogene poate inviora corpul subtil si poate determina
pe cale reflexa o trezire a sentimentelor minunate in celelalt.

Exista un mit despre chinezi si sarutari. Multi vestici sunt absolut incredintati
ca chinezii nu se saruta intre ei, dar sunt departe de adevar.
Chinezii considera sarutul un lucru foarte intim si il folosesc rar in locurile publice. La noi, unde saruturile, chiar si patimase, sunt libere, un chinez poate parea cumpatat. Probabil ca asa si este, totusi chinezii antici considerau saruturile erotice un lucru foarte serios,  parte integranta a actului sexual.

     Wu Sin, dascal al conceptiei Tao, a analizat amanuntit saruturile erotice si inflacarate in lucrarea intitulata “Libatiunea celor trei varfuri”. Aceste varfuri produc niste esente care sunt foarte importante  pentru armonia yin si yang si pentru toata structura metafizica a taoismului:

1.    Cel mai inalt se numeste “Varful lotusului rosu” (buzele).  Esenta lui, “suflul de jad”, izvoraste din doua orificii de sub limba femeii.   Cand barbatul isi trece limba peste ea, aceasta izvoraste.
Este transparenta si foarte placuta pentru barbat, daca gustul ei i se potriveste.

03

2.     Al doilea nivel se numeste “doua varfuri” (sanii).  Esenta lor, “zapada alba”, iese din sfarcuri. Este de culoare alba si are  culoare dulce. Nu numai pentru barbat este placut sa o bea,  ci si pentru femeie,  ciclul i se regleaza, corpul si sufletul i se inmoaie, ea devine fericita si libera. Aceasta duce si la umezirea “recipientului inflorit” (gura) si a “portilor intunecate” (organele sexuale externe).  Din cele trei efuziuni, aceasta este cea mai buna.

3.    Cel mai de jos se numeste “varful ciupercii roz” sau “pestera tigrului alb”
sau “portile intunecate”.  Efuziunea lor, “floarea de luna”, se pastreaza in “palatal yin” (uter). Acest lichid are proprietatea de a fi lubrifiant,  dar “portile palatului yin” sunt aproape intotdeuna inchise,  ele se deschid numai atunci cand femeia este puternic satisfacuta.

Atunci fata i se inroseste, vocea ii devine soptitoare si este secretata esenta, iar barbatul trebuie sa o sarute pe gura sau sa-i suga sfarcurile.  Iata ce numim “efuziunea celor trei varfuri”.

Aproape toate cartile antice despre Tao au subliniat importanta saruturilor erotice infocate, situandu-le pe locul doi dupa actul sexual propriu-zis. In sarutarile erotice, la fel ca si in actul sexual, barbatul si femeia primesc beneficiul armoniei yin si yang.
Cand barbatul si femeia se delecteaza cu sarutari, acestea trebuie sa fie cat  mai pline de pasiune si cat mai dese. Pentru armonia yin si yang este extrem de important sa se bea “lichidul de jad” sau saliva.

kiss_8 Satisfactia sexuala este una dintre cele mai improtante premise care stau la baza fericirii omului.   Jocul amoros poate conduce  cu usurinta la un veritabil extaz spiritual aflat la indemina oricarei persoane inclinat spre senzualitate in timpul preludiului sarutul devine o modalitate de cunoastere intima a celuilalt. Cu un sarut pasional prelung reusit sa-l  gustati , sa-l savurati si sa simtiti acea compatibilitate „chimica” cu partenerul Sarutul erotic se perfectioneaza, nu numai cu varsta, dar si cu cresterea vechimii relatiilor sexuale intre aceiasi parteneri.
Experienta poate arata, fara posibilitate de tagada, ca “potrivirea sexuala”incepe cu placerea sarutului, a sarutului erotic, total.  Este un adevarat festival al mangaierilor ce si le dau buzele si,   in primul rand limba cand o “mangaie” pe cealalta, cand o paraseste pentru cerul gurii (zona extrem de sensibila la unele femei),  cand se retrage pentru a reveni, parca mai insistenta, mai calina…
kiss_3

Atata timp cat muscaturile usoare si profund senzuale sunt controlate pentru a crea valuri de placere coplesitoare si nu de suferinta, practica poate fi extrem  de stimulatoare pentru ambii iubiti deoarece deblocheaza si elibereaza energia sexuala si amplifica trairile erotice.

– wishyoufly

Daca vrei sa comentezi acest articol da click aci.

Last edited by wishyoufly on februarie 14, 2009 at 9:57 pm

========================================

========================================

================================================================================

================================================================================

7 thoughts on “Arta de a face Dragoste

  1. Pingback: Sex vs. erotism ?!?! « Jurnalul de Drum al unui Anonim

  2. Pingback: ATENTIE !!! - Femeia perfecta « Jurnalul de Drum al unui Anonim

  3. Pingback: Sarutul « Jurnalul de Drum al unui Anonim

  4. se afrma ca sarutul este parte importanta a preludiului;femeile trcute de 25-28ani stiu mai bine decat barbatii ce parti puternic erogene au si ii dirijeazape pe parteneri spre acele zone.am fost invatat cum sa sarut sfarcurile;nici nu era un sarut cum vazusem in filme ci ojoaca ,sa introduci sfarcurile sub piele[incercati si voi]. cat despre saruturile cu limba,mi-e greu sa vorbesc deoarece imi vin imagini vazute cu sex oral,imagini- frana in calea finalului de sex;asa sunt eu si n’am ce-i face!

  5. se afrma ca sarutul este parte importanta a preludiului;femeile trcute de 25-28ani stiu mai bine decat barbatii ce parti puternic erogene au si ii dirijeazape pe parteneri spre acele zone.am fost invatat cum sa sarut sfarcurile;nici nu era un sarut cum vazusem in filme ci ojoaca ,sa introduci sfarcurile sub piele[incercati. si voi]. cat despre saruturile cu limba,mi-e greu sa vorbesc deoarece imi vin imagini vazute cu sex oral,imagini- frana in calea finalului de sex;nu toata lumea e la fel;doresc instructaj!

  6. Pingback: Arta de a face dragoste « Aletzsa's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s