Colapsul Economic al Romaniei

Colapsul Economic al Argentinei este ca o copie in oglinda a ceea ce se va intampla si deja s-a intamplat in Romania in ultimii ani. Spunea  un argentian in filmul de mai sus ca cei care au puterea ii considera ca fiind niste idioti ei bine la noi tot timpul ne-au considerat asa. Daca ar trebui sa invatam  ceva exemplul lor ne-ar fi util dar cand nu avem cu cine tare ma tem ca viitorul nostru este mult mai sumbru decat al lor. Macar ei aveau taria, respectul si onoare de a isi spune nemultumirile la noi toate acestea sunt cumparate pe pret de nimic.

Pentru cei care aveti rabdare si interes sa vedeti filmul  complet puteti sa faceti asta dand click aci; cred ca  veti avea ocazia sa intelegeti multe lucruri pe care multi din conducerile noastre din ultimii ani nu si-ar dori sa ne dam seama si sa ramanem la fel in indiferenta noastra… sa fim in continuare un popor de idioti!

~Invizibilul~

3 thoughts on “Colapsul Economic al Romaniei

  1. problema ca asa ne cred unii ca am fi cu toti si uneori chiar si noi ajungem sa credem asta … ce face manipularea! of of mai mai 🙂 ce inseaman sa desfiintezi o natie sa omori orice urma de respect si onoare … sa ii transformi pe toti in niste simple produse sau legume!

  2. Pingback: Dupa 20 de ani… « Jurnalul de Drum al unor Anonimi

Lasă un comentariu